EspoontoriKauppakeskus Espoontorin tietosuojakäytäntö

Arvonnan säännöt:

Kesäkassi sisältää ihania, hyödyllisiä käyttö- ja päivittäistavaroita Kauppakeskus Espoontorin liikkeiltä. 

Kesäkassin tuotteet*: 
K-kaupan Health Lab -hierontarulla ja 4 kpl olvin juomia, Tokmannin ämpäri, perunalastuja, astiaharja, keksipaketti ja mikrokuituliina, Fidan 20 euron arvoinen lahjakortti, PÅ Parturi-Kampaamon Tigi-hiuslakka ja Fudge-viimeistelysuihke, Apteekin ämpäri, kylmälaukku, kylmäpussi, Aguala-perusvoide, Avena-vesisuihke, aurinkosuojavoide (suojakerroin 50), Sebamed-vartalonpesuneste, rasia minivitamiinipurutabletteja, D3-vitamiinia, pelikortit muistin tueksi ja maitohappobakteereita.
 
* Kaikkia tuotteita ei ole jokaisessa kesäkassissa, kassit saattavat sisältää myös muita Espoontorin liikkeiden tuotteita ja lahjakortteja!

Kassin sisällön arvo noin 100 €. Kassi 1. ja 2. arvonnassa olet mukana tilaamalla uutiskirjeen 30.7.2018 mennessä! Arvonta suoritetaan 3.8.2018. Kassi 3. arvotaan ehdit mukaan tilaamalla uutiskirjeen 31.8.2018 mennessä, arvontapäivä 4.9.2018. 

Arvontaan voit osallistua 4.7.-31.8.2018 tai websivuillamme tällä lomakkeella tai täyttämällä kauppakeskuksessa arvontalomakkeen ja palauttamalla sen kauppakeskuksessa sijaitseviin arvontalaatikoihin. 

Arvonnan järjestäjä:
KAUPPAKESKUS ESPOONTORI, Kamreerintie 3, 02770 ESPOO. Voittajalle ilmoitamme sähköpostitse arvontapäivänä. Kesäkassi on noudettavissa kauppakeskuksesta.

* pakolliset
/
Email Marketing Powered by MailChimp